-

Jojobaolje

Jojobaolje er en dyr olje, men den er 100 % økologisk og kaldpresset
Jojobaoljen fremstilles ved kaldpressing av tørkede jojobafrø. Oljen er ikke kjemisk behandlet eller raffinert og inneholder derfor alle de verdifulle fettsyrer og sporstoffer som naturlig forekommer i frøene. Den har naturlig solfaktor på 3 - 4.

Jojobaolje gjør huden fløyelsmyk uten å virke fet eller tette porene, og den motvirker aldring av huden. Den virker betennelseshemmende og kan derfor ha en god effekt ved behandling av artritt og reumatisme.

Perfekt som babyolje!

Jojobaoljen er fin for alle hudtyper, men spesielt fin ved behandling av tørr hodebunn, psoriasis, eksem og rødflammet hud. Den er fin for hud som lett flasser, men også for fet hud, da den hjelper til å normalisere talgutsondringen. Den beskytter og binder hudens fuktighet. Basis strukturen på oljen er veldig lik hudens naturlige sebum, hvilket gjør den velegnet til behandling av kviser og akner. 

Hår og hodebunn: har du problemer med hår og hodebunn kan jojobaolje være det rette. Massér noen dråper olje i hodebunnen før du vasker håret. Den er fin ved tørr hodebunn, flass og seborré der talg har tettet til hårsekkene. Jojobaoljen trenger raskt inn og løser opp talg og skitt. Oljen etterlater hårbunn og hårsekkene rene og klare til å fungere normalt. Har du tørt og livløst hår pga for mye styling og andre hårprodukter kan du pakke håret inn med oljen. Massér oljen inn og la den virke minst en time eller aller helst over natten. Ta et tørkle rundt hode for å beskytte sengetøyet. Vask så håret med en mild sjampo.
Håret blir mykt og nydelig og IKKE fett som man skulle tro!!!

Regelmessig massasje av hår og hodebunn med jojobaolje virker stimulerende og rensende.

Jojobaolje = 50 ml Kr. 130,-
Jojobaolje = 50 ml Kr. 130,-
Se tekst over! Selges inntil videre bare i 50 ml flasker, men den er drøy !! Brosjyre med bruksanvisning medfølger.