-
 
Såper
 
Alle såpene inneholder olivenolje, økologisk ricinusolje og 100 % ren kokosolje, økologisk sheasmør og økologisk kakaosmør hvis ikke annet er nevnt i teksten. Er også tilsatt 100 % rene eteriske oljer. Vi bruker IKKE parabener!!
Såpene bør ligge på en ”drenerende” såpeskål eller en bit svamp.
Såpene har en vekt på ca 100 gr. Pris kr. 69,- pr. stk..


 
 
Campingsåpe
Campingsåpe
Den perfekte tursåpe. En hard og god såpe, like god til klesvask som kroppsvask. Prøv den på kragene på lyse klær - fantastisk!! Også helt super til flekker på møbler, tepper ol. Inneholder talg, kokosolje og rosmarinekstrakt.
Einebærsåpe
Einebærsåpe
Laget på einebærlåg! Nydelig duft av salvie og my chang. Einerlåg er fra gammelt av kjent for å være god mot fet og uren hud, hudbetennelser og eksem!
Grobladsåpe,
Grobladsåpe,
Eterisk olje av lavendel, geranium og sitrongress. Groblad ekstrakt. Groblad er en plante som har sårhelende egenskaper, fin mot hudbetennelser, kviser og eksem.
Julesåpe
Julesåpe
Herlig og mild duft av appelsin, sitron, kanel og nellik.
Kanelsåpe - BEKLAGER TOMT FRAM TIL 20. OKT.
Kanelsåpe - BEKLAGER TOMT FRAM TIL 20. OKT.
Herlig maskulin duft fra HO, patchueli og kanel. Mmmmm...
Kaffesåpe.
Kaffesåpe.
Eterisk olje av lavendel og my chang. Rosmarinekstrakt. En typisk ”kjøkkensåpe”. Fjerner lukt av hvitløk, fisk, maling, olje og lignende
Kullsåpe
Kullsåpe
En perfekt såpe for kviser og uren hud.
Såpen inneholder aktivt kull og et hint av den eterisk oljen tea tree.
Lavendelsåpe
Lavendelsåpe
Eterisk olje av lavendel. Ultramarin lilla. Rosmarin ekstrakt. Dufter nydelig lavendel. Gir myk og god hud. Fin mot sprukne hender
Myntesåpe
Myntesåpe
Eterisk olje av peppermynte og grønn mynte. Rosmarin ekstrakt. Fargepigment En friskus i morgendusjen. Også god mot problem hud.
Neslesåpe
Neslesåpe
Laget av friske, nye neslespirer og nesle avkok. Eterisk olje av appelsin, my chang og ho. Mmmm...
Ringblomstsåpe
Ringblomstsåpe
Eterisk olje av benzoin (harpiks fra viltvoksende tre). Ringblomst ekstrakt og øko blomster. Benzoin har en varm duft av vanilje og stimulerer til dannelsen av nye celler. Har et mykt og deilig skum.