Saga Natursåpe

Undertittel
Saga natursåpe er et småskala verksted i Sandefjord som produserer håndlagde såper og salver basert på naturlige råstoffer.


Geitemelk, krydder, urter, ulike urteavkok og honning er noe av det som tilsettes produktene våre. Dette gir den gode terapeutiske effekten.

Serien er helt fri for mineralolje (petroleumsprodukt) som er vanlig i kommersielle såper.


Alle såpene inneholder olivenolje, øko ricinusolje, kokosolje, øko sheasmør, øko kakaosmør og øko ringblomst-ekstrakt hvis ikke annet er nevnt i teksten. Er også tilsatt 100 % rene eteriske oljer. Vi bruker IKKE parabener!!
Såpene bør ligge på en ”drenerende” såpeskål eller en bit svamp.


Såpene er helt fri for palmeolje.


Saga natursåpe er stolt av å kunne tilby et kvalitets produkt av naturlige råstoffer som reduserer risikoen for allergiske reaksjoner.

Saga Natursåpe er bygd på gamle tradisjoner, så alle såpene er støpt og skåret for hånd. Dette tar lang tid, og såpene har i tillegg flere ukers modningstid. Dette gir produkter som er det aller beste for huden din.

For deg som ønsker å gi huden din det beste naturen har å by på, er Saga Natursåpe et naturlig valg. 
Alle våre såper koster kr. 71,- og veier ca 100 gram.                                                Velkommen til å ta en titt i vår herlige og naturlige såpeverden!