Saga Natursåpe

Undertittel

Disse såpene er laget med geitemelk eller havremelk.
Geitemelk har vært brukt som rensemiddel for huden helt fra oldtiden. Det var vanlig å bade i geitemelk for å beholde huden sin vakker. Geitemelk er rik på proteiner og gir myk hud.
Havremelk gir også myk hud og er ekstra godt for eksem. Tidligere var det vanlig å legge havregrøtomslag på spesielt vanskelig eksem, noe som fremdeles gir godt resultat.
Unn deg denne lille luksusen gjemt i et såpestykke.!
Såpene har en vekt på ca 100 gr. Pris kr. 71,- pr. stk

Barnesåpe

Kakao-, og sheasmør. Oliven-, og kokosolje. Havremelk. Rosmarinekstrakt. Dette er en aldeles nydelig såpe laget av de fineste råstoffer. det er en god såpe som gir silkemyk hud og tilfører huden rikelig med "babyoljer". Den har et "forsiktig skum" - det aller beste for barnet ditt - og gjerne deg selv.


Beklager utgått !

Honningsåpe

Oliven, ricinus- og kokosolje, sheasmør, kakaosmør og honning. Geitemelk. Rosmarin ekstrakt. Denne såpen er spesiell for deg med tørr hud. Veldig god for ansiktet.
Beklager utgått !

Olivensåpe

85 % olivenolje, kokosolje og bivoks. Geitemelk. Rosmarin ekstrakt. Såpen blir ”sleip” på overflaten når den blir våt. Det skal den være. Det er dette ”sleipe” (velgjørende olivenolje) sammen med geitemelken som har så god virkning på huden. Gni dette godt inn i huden før du skyller det av. Ved daglig bruk av denne såpen blir ens behov for håndkrem og body lotion borte. Såpen bør ”hvile” på en svamp mellom hver bruk. Denne er for deg som har ekstra tørr hud eller har psoriasis.


Beklager utgått