Saga Natursåpe

Undertittel


Sjampoene er god for deg som er allergisk mot vanlig sjampo, har kløe og eller flass i hodebunnen.
Dette er såpestykker, ikke flytende såpe. Flytende såpe krever parabener for å være holdbar.

Saga Natursåpe bruker ikke parabener!

Det kan ta 3-4 gg. vask før all såpe fra syntetisk sjampo er borte fra hår og hodebunn, men du vil merke stor forskjell for hver gang. Håret blir gnistrende rent og mykt.
Det er alltid lurt å skylle håret grundig etter vask. .Å gre ut vått hår som er vasket med natursjampo kan føles vanskelig. Men når det først er gjort, er håret som en myk drøm fram til neste vask.
Ikke la deg friste til å tilføre håret syntetisk balsam, men ta heller en ekstra skyll i håndvasken og tilsett litt eplesidereddik i skyllevannet. Dette gjør at det blir letter å gre ut, særlig for deg med tykt hår!!
Dette gir også meget blankt hår og gir en ekstra sunn hodebunn. Det blir ingen lukt i håret etterpå.  

Ricinus-,oliven- og kokosolje. Kakaosmør og sheasmør. Rosmarin ekstrakt. Ricinus oljen er perfekt for vask av hår og hodebunn. Er meget styrkende og motvirker håravfall. Alle hårtyper


105 stk
Samme som ved side av, men er tilsatt litt eterisk olje av lavendel og azulen (blå kamille). Den har derfor en lys blå farge. Kamille og lavendel er beroligende på en irritert hodebunn. Svakt uttørrende, egner seg til normalt/fett hår.

Beklager utgått